7 jaar ondernemen

Vieren met kadootjes: win een workshop!

1 oktober 2020

Vandaag bestaat mijn onderneming 7 jaar… Magisch! 
Zeven jaren stoeien, groeien en bloeien!

Het zaadje was natuurlijk al eerder geplant…


Stoeien
Het moment dat ik als ondernemer startte, was in een periode nadat ik ervaren en geleerd had om heel dicht bij mijzelf te blijven. Dichtbij mijn waarden en idealen. En ik had het idee dat dat alleen kon als ik als zelfstandige aan de slag zou gaan.
Vanuit die idealen ben ik mijn onderneming gaan ontwikkelen. Ja, ontwikkelen… want het stond er niet in een keer… het is ook een mooie ontdekkingstocht geweest die zeven jaren!
Zoeken hoe ik mijn diensten kon formuleren. Durven opdrachten af te slaan die mij niet paste, terwijl ik ook de verantwoordelijkheid heb voor mijn twee mooie jongens. Maanden die leeg geveegd werden door corona. Ik sta er nog steeds!

Groeien
En hoe? Door dichtbij mijn idealen en missie te blijven. Zelf ook blijven ontdekken, leren, ontwikkelen en durven…
Wat is dan mijn ideaal… mijn missie? De nieuwsgierigheid, creativiteit en eigenheid weer aanwakkeren!
Het creatief en innovatief denken, hebben we nodig voor de uitdagingen van nu, om oplossingen te bedenken voor de steeds veranderende toekomst, en om de wereld mooier te maken!
Veel mensen zijn dit in meer of mindere mate een beetje kwijt geraakt. Ik geloof dat het in iedereen zit. Dus het liefst wakker ik dit overal aan. Mijn prioriteit ligt bij het onderwijs. De kleuters hebben nog die nieuwsgierigheid en creativiteit, maar door het systeem wordt het steeds meer onderdrukt. Dus beginnen bij de bron…

Bloeien
Genieten van de momenten dat ik leerlingen zie stralen, omdat ze hun eigen ideeën en oplossingen mogen bedenken of maken. Genieten als leerkrachten of docenten ervaren en het vertrouwen hebben om samen met hun leerlingen te gaan ontdekken. Genieten wanneer ik weer een mooie uitdaging krijg om een gastles, workshop, leerlijn te ontwikkelen waarin ik de creativiteit en eigenheid uit de leerlingen of docenten mag halen.
Genieten van het moment wanneer mijn jongste zoon zegt dat ik wel heel leuk werk heb (en ik hoop dat dat een voorbeeld is voor hem en hij ook straks iets gaat doen wat goed bij hem past). En trots als mijn oudste zoon in een drukke periode zegt, dat het niet erg is als ze uit school een uurtje alleen thuis zijn, want dan verdiend mama geld en kunnen we weer leuke dingen samen doen.

En natuurlijk de momenten vieren… ook vandaag! 🎉
Daarvoor heb ik een paar kadootjes…

Als eerste krijg je 7% korting bij boekingen in deze maand oktober. Dit kunnen boekingen zijn voor individuele inschrijving of op maat/ incompany.

Daarnaast kun je de hele maand oktober > oktober én november kans maken op een online sessie, een workshop of zelfs de basisopleiding Onderzoekend- & Ontwerpend leren! Dit is helaas alleen voor de mensen uit het onderwijs… wat ik al eerder schreef… de belangrijkste bron om te beginnen.
Eind november ga ik loten en laat ik jullie weten welke 3 personen hebben gewonnen. Wil je kans maken, vul dan onderaan het formulier in.
(En wil je sowieso meedoen? Boek alvast met korting. Je krijgt je geld terug als je gewonnen hebt.)

En ben je gewoon nieuwsgierig wat ik allemaal doe? Kijk hier verder rond…

7 jaar ondernemer Onderzoekend- en Ontwerpend leren Design Thinking Onderwijs Ontdekken

Ik wil kans maken op:

meerdere mogelijkheden:

Wat is je ervaring met O&O?

Inspiratieprikkels

6 + 1 =